Družstvo mladších žáků je 3.nejlepší v kraji

V sobotu 21.9.2024 vyrazilo naše mladšího žactvo bojovat do Kutné Hory na Krajské finále družstev Středočeského kraje.

Za družstvo chlapců nastoupilo 13 závodníků, kteří byli na závod výborně připraveni, což dokazuje velké množství nových osobních rekordů. Chlapci nasbírali společnými silami 119 bodů a za to odměněni skvělým 3.místem!!!  Kluci za rok udělali velký kus práce.  Ve srovnání s loňským rokem, kdy se na finále také probojovali, ale skončili na 12.místě se ziskem 35 bodů, je nyní skvěle vidět, jak jejich výkonnost roste.

Za družstvo nastoupili: Baloun Lukáš, Kučera Jakub, Kulda David, Lecko Kryštof, Michna Vojtěch, Nekolný Matyáš, Novák Jan, Duchoň Patrik, Podskalský Eduard, Simandl Ondřej, Sládek Patrik a Jan Veselý. 

Družstvo žákyň v mnoha ohledech připomíná družstvo chlapců z předešlého roku. 10 závodnic nasbíralo 28 bodů a celkově obsadili 12.místo. Dívky si s několika osobními rekordy odváží hlavně cenné zkušenosti, které jim určitě příští rok pomohou a třeba dosáhnou na některý z cenných kovů.

Za družstvo nastoupili: Blechová Ema, Cikánková Natálie, Jordánová Eliška, Koderová Anežka, Kostelková Rozálie, Mifková Karolína, Tauchmanová Vilma, Veselá Markéta, Zámečníková Veronika, Zimandlová Nela.

Na závěr bychom chtěli poděkovat Atletickému oddílu z Neratovic. 5 mladších žáků z Neratovic letos posílilo naše družstvo v základních kolech a jeden z chlapců nám pomohl i ve Finále (Šverma Jan, Kulda David, Šustr Jaroslav, Toth Tobiáš a Škabrada Jan).

Děkujeme a těšíme se na další vzájemnou spolupráci. 

David Martínek – vedoucí družstva ml. žáků